Vragen? Bel ons 088 765 1700 | verkoop@dubson.nl
Laden
Product(en) toevoegen...

Met een complete ontzorging en een gespecialiseerde binnen- en buitendienst met veel ervaring in de interieurbouw zijn wij u graag van dienst. Polvo heeft een compleet assortiment met hoogwaardige producten en dat alles in de meeste gevallen binnen 24 uur uit voorraad bij u op locatie. Verder kunnen wij voorzien in op maat gemaakte Hettich & houten lades, lijmen & kitten, verlichting, grepen & knoppen, schuifdeursystemen, bedrijfskleding, pbm’s, machines, gereedschappen, bevestigingsmaterialen, etc.


Gemakkelijk en foutloos bestellen via onze Hettich configurator.

Met ons hoofdmerk Hettich hebben we een topleverancier in huis voor o.a. al uw meubelbeslag. De Configurator helpt u, om uit een breed scala aan zeer verschillende producten, snel en eenvoudig de juiste keuze te maken. Afhankelijk van de kast constructie worden de noodzakelijke toebehoren artikelen uitgekozen. In de Configurator is een onderscheid gemaakt tussen artikelen die verplicht zijn en artikelen die niet-verplicht zijn. De verplichte artikelen moeten uitgekozen worden, voordat men de volgende stap in de Configurator kan zetten.


LADES OP MAAT CONFIGURATOR

Samen naar een Perfect Gebouwd Interieur

Met talrijke innovaties en steeds weer nieuwe ideeën hebben onze partners en POLVO trends gestimuleerd en de flexibiliteit en multifunctionaliteit van hedendaagse meubelconcepten mede vormgegeven. Ook in de nabije toekomst doen wij met veel passie onderzoek en blijven we intelligente functies stapje voor stapje verbeteren. Samen voor u en mét u

Voordelen Polvo Interieurbouw

  • Complete ontzorging
  • Gespecialiseerd binnen- en buitendienst met veel ervaring in de interieurbouw
  • Compleet assortiment met hoogwaardige producten
  • Binnen 24 uur uit voorraad bij u op locatie
  • Hoofdmerk Hettich; top-leverancier voor o.a. al uw meubelbeslag, op maat gemaakte houten lades, lijmen & kitten, verlichting, grepen & knoppen, schuifdeursystemen, bedrijfskleding, pbm’s, machines, gereedschappen, bevestigingsmaterialen, etc.
  • Eenvoudig, snel en foutloos bestellen met de Hettich configurator
Diversiteit en designvrijheid
De AvanTech YOU-lade overtuigt met onberispelijke schoonheiden een smalle, strakke zijwand. En met de mogelijkheid, om eigen ideeën met succes om te zetten: door gevarieerde opties bij de individualisering en vormgeving en door designflexibiliteit bij kleuren, vormen en materialen. Fraaie accenten ontstaan door DesignProfielen en/of DesignCapes.

Exclusieve highlights in de schuiflade
Geef uw meubels een eigen lichtsignatuur met Aventech You: oplikbare designprofielen met geïntegreerde, homogene led-verlichting verlichten de geopende schuiflade en zorgen voor een verlichte binnenzijde of voor een krachtig accent aan de buitenzijde van de schuiflade. Exclusieve blikvangers zijn ook de verlichte glazen inlays, naar keuze met gepolijste rand, die voor bijzondere lichteffecten zorgen.
Dankzij de batterijwerking is een stroomaansluiting niet noodzakelijk. No plug - just play!

Avantech YOU schuifladen efficiënt organiseren
De kunststof bestekinzet OrgaTray 740 organiseert de beschikbare opbergruimte efficiënt. Asymmetrische vakken komen tegemoet aan de bijzondere geometrie van veel keukengerei met een smalle greep, zoals soepleperls, garde enz. De ruimte wordt hierdoor optimaal benut.
Wilt u gebruik maken van de Lades op maat Configurator? Vraag dan inloggegevens aan via interieur@polvobv.nlAvantech folder 2024

Het AvanTech YOU schuifladesysteem scoort dankzij design- en vormgevingsmogelijkheden, onzichtbare techniek en uitstekende prestaties, evenals een efficiënt, klantgericht productconcept. AvanTech YOU stelt u centraal en past uitstekend bij uw individuele wensen.

BEKIJK DE FOLDER

Het Interieurbouw-team staat voor u klaar!
Voor alle informatie over hetAvantech schuifladesysteem of andere interieur gerelateerde vragen. Neem contact op met een van onze specialisten. Mail ons via interieur@polvobv.nl

Polvo sluit aan bij uw ambitie, ook als het om interieurbouw gaat.

Laden
Laden
Ok