Vragen? Bel ons 088 765 1700 | verkoop@dubson.nl
Laden
Product(en) toevoegen...

TifaTeam 

TifaTeam

Om o.a. timmerfabrieken optimaal te kunnen ondersteunen beschikken wij over speciale afdelingen om optimaal te kunnen voldoen aan de wensen en behoeften van onze klant. TIFA is een afkorting van Timmerfabrieken Afdeling. Op deze afdelingen kunnen onze gespecialiseerde binnen- en buitendienstmedewerkers u adviseren. Tevens bestaat de mogelijkheid om orders te plaatsen per deur, per ruimte of per soort, wat u veel werk kan besparen. Voor de onderstaande bedrijven kunnen wij hierin het volgende betekenen:

Verwerkers

Als verwerker van onze producten interesseert u zich natuurlijk overwegend in de technische- en logistieke voordelen van onze oplossingen. Wij trachten samen met u een analyse van uw productieproces te maken, waarbij wij voor u de faalkosten tot een minimum trachten te reduceren. Dit realiseren we door bijvoorbeeld een eenvoudiger montage of een effectief produktieproces daar waar mogelijk te verbeteren.

Voor meer informatie kunt u terecht bij een van onze tifa-specialisten. Ook kunt u onze PDF downloaden. Tel. 088 7651229 of via e-mail info@tifateam.nl.
Laden
Laden
Gewijzigde openingstijden: Gedurende de bouwvak gelden er gewijzigde openingstijden.
Bekijk hier het schema