Vragen? Bel ons 088 765 1700 | verkoop@dubson.nl
Laden
Product(en) toevoegen...


MVO / Duurzaamheid

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN


Polvo bv heeft een 14-tal gerenommeerde ijzerwarenvakhandels met 51 vestigingen door heel Nederland. Polvo is gevestigd in Zevenbergen waar we werkzaam zijn binnen de regio’s zuid, west en oost. Vanuit Polvo worden een aantal zaken centraal per regio geregeld. Het betreft administratie, IT, HRM, reparatie, logistiek en inkoop. Ook de marketing & reclame wordt centraal voor alle bedrijven aangestuurd. Het MVO-beleid is van toepassing op alle Polvo activiteiten en bedrijfsprocessen binnen Polvo, die effect hebben op de mens en het milieu.

Samen op weg naar een duurzamere toekomst. Als bedrijf maken we gebruik van de volgende richtlijnen;

  • ESG (Milieu, Sociale, Governance/bestuur en de wet);
  • Drie pijlers van MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) People, Planet en Profit;
  • SDG’s (Sustainable Development Goals SDG’s goals van de Verenigde Naties).

Evenwicht tussen zakelijke prestaties, sociale- en milieuaspecten

We zijn altijd op zoek naar evenwicht tussen de zakelijke prestaties, menselijke aspecten en de milieuaspecten. Doorgaans blijkt dat deze belangen niet contrasteren, maar elkaar juist versterken. Door de harmonie tussen deze drie elementen, dragen we met een financieel gezond bedrijf bij aan een duurzame wereld. Dit resulteert in de volgende MVO-activiteiten welke Polvo B.V. doorvoert.

Profit uitgangspunt: We willen onze klanten voorzien van kwalitatief hoogstaande producten. Daarnaast zorgen we ervoor dat elk onderdeel van ons bedrijf met integriteit werkt.

Planet uitgangspunt:  Het beschermen van ons milieu en het verminderen van de CO² uitstoot.

People uitgangspunt: Het creëren van een cultuur waarin mensen zich zowel binnen als buiten ons bedrijf kunnen ontplooien. We willen als bedrijf een positieve bijdrage leveren aan de gemeenschappen en klanten die wij bedienen.


BEKIJK HET MVO RAPPORTImage title
Laden
Laden